” We maken een plan van A tot Z, waardoor uw evenement veilig en gecontroleerd verloopt.”

Medic Support Team heeft een aantal kernkwaliteiten die hoog in het vaandel staan:

 • Verantwoordelijkheidsgevoel
  Uw evenement is voor onze organisatie het belangrijkst. We zorgen ervoor dat alle opdrachten op een deskundige manier worden uitgevoerd. Samen met de betrokken instanties zorgen wij dat u evenement op een aangename manier verloopt.

 • Maatwerk
  Ieder evenement is uniek en daarbij hoort een op maat gemaakt plan m.b.t. medische hulpverlening. In nauw overleg met de organisatie maken we een plan van A tot Z, waardoor het evenement veilig en gecontroleerd verloopt.

 • Betrouwbaar
  We zijn al jarenlang actief binnen de gezondheidszorg en houden ons altijd aan de gemaakte afspraken. Daardoor hebben we een breed netwerk aan trouwe klanten opgebouwd en breiden we deze kring steeds verder uit. Hierdoor kunnen we betrouwbaarheid ook een van onze kernkwaliteiten noemen.

 • Innovatief
  Door onze strategische partners hebben we de beschikking over de nieuwste apparatuur en best geschoolde zorgprofessionals. We streven ernaar om onszelf continue te ontwikkelen om de zorg rondom evenementen te kunnen garanderen.

 • Eerlijk
  Tot slot de vijfde kernkwaliteit die hoog in het vaandel staat: eerlijkheid. We geven altijd een eerlijk advies aan de klant, omdat wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan

Partnership voor langdurige relaties?
Wij vinden het belangrijk om continuïteit en veiligheid te waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat door het aangaan van een langdurige relatie, wij de zorg rondom uw evenement nog verder kunnen optimaliseren.

 • Zorgzaam
  U kunt rekenen op een begripvolle en professionele omgang  met onze medewerkers.

 • Samenwerking
  We streven naar een optimale samenwerking met alle betrokken organisaties. De basis hiervoor is vertrouwen, openheid en respect.

 • Deskundigheid
  Onze hulpverleners volgen regelmatig trainingen en scholingen. Zo blijft hun deskundigheid en bekwaamheid gewaarborgd. 

Call Now Button